Sunday, December 31, 2017

Vuoden 2017 lopuksi Seppo Lehto nousee tämänkin blogin kirjoituksin kuin karhu talvipesästään ottamaan kantaa "vihapuheisiin"


Vuoden 2017 lopuksi Seppo Lehto nousee tämänkin blogin kirjoituksin kuin karhu talvipesästään ottamaan kantaa "vihapuheisiin"

Seppo Lehto: Lakeihin kirjattakoon; Ainoa "vihapuhe" mistä rangaistus ja viraltapano on virkaloistemme toiminta suomalaisten sanavapauden kaventamiseksi ja kriminalisointi.

Burmassa on opittu diktatuurinkin aikana vastustamaan islamia ja rajatonta maahanmuuttoa alkuperäkansan elinehtoja kaventamaan.

Joulusäkit on tyhjätty, ny on ajatusten lataamisten ja tyhjäysten paikka. Tervetuloa Seppo Lehdon ylläpitämiin blogeihin ja youtubevideoihin.

Tämän blogin pääotsikkona on ollut 2009 vuodesta oheinen alla: Siinä ei ole toistaiseksi syytä muutoksiin:

Viharikos? Mitä se tarkoittaa oikeasti? On kyse jälleen uudesta kusetusrahastuksesta mokun nimissä?
Oliko kansakuntamme synnyn varmistanut jääkäriliike viharikollisuutta? .. vai sittenkin se mitä tarvitsimme. Seppo Lehto vaatii todellisena ihmisoikeusaktivistina: Nouskaamme vastustamaan suomalaisiin kohdistuvia viharikoksia Suomi suomalaisille ja ryssäläiset demlarottamme kepitettäviksi ja ulos viroistaan loisimasta kustannuksellamme.

----------------------

https://viharikos.blogspot.fi   Viharikos ja sen termin käyttö suomalaisia vastaan pitää kääntää ko demlaluteita vastaan ja laittaa ko desantit kuolemaan omassa sapessaan suohaudoissa

---------

No comments:

Post a Comment